knowing me knowing you work styles

Ledlauži un enerdžaizeri

Publicēja Mark Davenport, 2019. gada 14. janv.

Gribat apvienot cilvēkus no dažādiem birojiem? Vai jums ir daudzu uzņēmumu konference? Kad cilvēki sanāk kopā, var būt grūti veicināt savstarpēju sadarbošanos vai uzsākt veiksmīgu komunikāciju, it īpaši, ja viņi ir svešinieki vai komandas dalībnieki, kas parasti nedarbojas kopā. "Ledlauži" sniedz apmeklētājiem daudz maigāku ievadu iepazīšanās, kur nevajag stāvēt auditorijas priekšā. Turklāt, izmantojot mūsu "enerdžaizeru" spēles nepārtrauktas konferences laikā un vienā telpā, delegāti jūtas atsvaidzināti un enerģijas pilni.

Pārvariet neērtas situācijas un komunikācijas šķēršļus ar mūsu fantastiskajām komandas saliedēšanas "ledlaužu" un "enerdžaizeru" spēlēm. Ideāls attaisnojums, lai dalībnieki varētu pārvietoties telpā un sarunāties. Tas būs jautrs konferences pārtraukums.

networking

Kas ir Ledlauži un Enerdžaizeri?

Labākais veids, kā apkopot ledlaužus vai enerdžaizerus, ir īss spēles uzdevums, kas mudina cilvēkus sarunāties viens ar otru vai uzzināt par personīgajām priekšrocībām vai trūkumiem. Piemēram, Face to Face ir tiešās saziņas ledlauzis, kas komandas biedriem māc uzzināt par viena otras kopējām interesēm, veidojot spēcīgas starppersonu saites un iepazīstot viens otru mierīgākā veidā.

Turpretī, Mexican Railway ir enerģiskā spēlē, kur komandas cīnās pret otru, lai izbūvētu savus dzelzceļus. Tā ir vairāk fiziska aktivitāte, nekā Face to Face. Tā atstāj mazāk laika komunikācijai, bet koncentrējas uz stabilu komandas darbu un uzlabotu komandas dinamiku.

energisers and icebreakers

Kāpēc izmantot Ledlaužus un Enerdžaizerus?

Pat vislielākajiem sabiedriskiem ekstravertiem ir nepieciešams atvērties, lai piedalītos konferencē vai uzņēmuma sanāksmē, īpaši starp cilvēkiem, ar kuru viņi nav pazīstami, vai kur ir liels dalībnieku skaits. Daudziem cilvēkiem ir vajadzīgs attaisnojums, lai izietu no savas komforta zonas un sāktu čatot un socializētos ar apkārtējiem. Tomēr, kad dalībnieki sāk darboties, ir daudz vieglāk mijiedarboties ar tiem, kas ir apkārt. Tas uzreiz atvieglo atmosfēru - bet to uzsākšana var būt sarežģīta.

Komandas saliedēšanas ledlauži ir lieliski, lai ļautu cilvēkiem izkļūt no savas komforta zonas jautrā un motivējošā veidā. Tie dod cilvēkiem iespēju čatot un iepazīt citus, ar kuriem viņi varētu apvienoties. Laba ledlauža aktivitāte var uzreiz atslābināt komandas dalībniekus. Tie jūtas ērti gan ar sevi, gan ar nepazīstamiem cilvēkiem.

Enerdžaizeri, kā norāda nosaukums, ir enerģiskās aktivitātes. Tie ir paredzēti, lai atsvaidzinātu cilvēku auditoriju, kas kādu laiku ir sēdējuši sanāksmē vai konferencē, un kura jūtas mazliet nogurusi. Tas ir lielisks veids, kā notīrīt dalībnieku prātus un palīdzēt viņiem justies gataviem otrai sanāksmei vai konferencei.

Gan ledlauži, gan enerģiju veicinošās darbības var būt fantastisks veids, kā padarīt dalībniekus motivētus un iedvesmotus, kuri domā nestandarti,

klausa savas komandas biedru idejas un domāšanas iespējas. Ideāli piemērots prāta vētrām vai pirms diskusijas.

ice breakers

Kāpēc izmantot Catalyst Team Building pakalpojumus jūsu Ledlaužiem un Enerdžaizeriem?

Kā pasākuma vadītājam, neatkarīgi no tā, vai jums ir 20 vai 2000 dalībnieku grupa, komandas saliedēšanas pasākuma organizēšanā var būt daudz darāmā. Tas ir īpaši acīmredzams, ja ir citas, vairāk steidzamas lietas, piemēram, pārtika, dzērieni un citi apstākļi. Tādas aktivitātes kā ledlauži un enerdžaizeri bieži vien var nokļūt ceļmalā.

Kad jūs sadarbojaties ar Catalyst Team Building, lai sarīkotu sapulci vai pasākumu, jūsu rīcībā būs pilnībā apmācīts un zinošs komandas saliedēšanas eksperts, lai apspriestu jūsu vajadzības un prasības. Mūsu komandas vadītāji vadīs jūsu dalībniekus caur visu pieredzi, dodot jums vairāk laika, lai apstrādātu sīkas detaļas un veltītu vairāk laiku sev.

Mūsu draudzīgā komanda katru gadu iet tālāk, lai sniegtu jautru, motivējošu un enerģisku pieredzi, kas ne tikai dod labumu jūsu dalībniekiem, bet arī dod viņiem neaizmirstamu laiku, par kuru viņi runās nākamajās konferencēs.


Apskatiet mūsu ledlaužu un enerdžaizeru izvēli.

Sazinieties ar mums šodien, lai komandas saliedēšanas aktivitāte papildinātu jūsu galveno pasākumu.

Pieprasīt cenas piedāvājumu


Mark Davenport

Biznesa attīstības vadītājs

Atbildīgs par jaunu, perspektīvu partneru identificēšanu un iesaistīšanu Catalyst Global tīklā.

Visi raksti

Lesakām izlasīt