the unifying power of music

Crescendo: elegants, stilīgs, iekļaujas laikā un budžetā

Publicēja Guy Baker, 2018. gada 13. maijs

Mūsu Crescendo programma var pārvērst jūsu komandu par stīgu ansambli tikai vienas stundas laikā. To tiešām var izdarīt.

Divu ekspertu vadītāju vadībā jūsu komanda tiks iepazīstināta ar vijoliem un altiem, un tiks iemācīta spēlēt unikālu kompozīciju, ko mēs esam īpaši izveidojuši šai komandas veidošanas programmai. Pat ja jūsu komanda neko nezin par mūzikas instrumentiem, stundas beigās viņi sanāk kopā, lai padarītu skaistu mūziku (ar atskaņotu melodiju fonā). Tas ir garantēts!

Kur mēs izdomājām šo ideju?

2006. gadā mēs uzsākām savu pirmo izcilāko klasiskās mūzikas komandas veidošanas darbību, ko sauc par "Orķestris". Kopš tā laika daudzi klienti no lielam korporacijam ir saskārušies ar šo izaicinājumu. Tas mums bija pārsteidzošs panākums.

Nākamajos gados tika atzīts, ka ir daudz klientu, kuri vēlējas izbaudīt klasisko mūzikas aktivitāti, bet kuriem nebija laika un budžeta, lai iekļautu "Orķestris" pasākumu savā grafikā. Šī iemesla dēļ mēs izveidojām "Crescendo". "Crescendo" piedāvā budžetam labvēlīgu alternatīvu, kuru viegli var ievietot aizņemtā konferences grafikā. Un viss notiek vienā telpā, tādēļ nav jāstaigā apkārt pa citām konferences zonām.

Catalyst Global direktors Mark Davenport paskaidro, kā Crescendo bija izveidots

Catalyst tagad piedāvā divus neticamus klasiskās mūzikas komandu veidošanas pasākumus ar kvalitatīviem instrumentiem un garantētiem rezultātiem. Noklikšķiniet tālāk, lai uzzinātu vairāk par šīm aizraujošajām un unikālajām komandas veidošanas darbībām:

Crescendo Orķestris!

Guy Baker

Catalyst Global dibinātājs un direktors

Guy Baker skaidri redz komandas veidošanas koncepciju izveidi un attīstību, un ir gatavs pārliecināt pasauli par to ieguvumiem.

Visi raksti

Lesakām izlasīt