team building christmas ideas

Komandu saliedēšanas idejas Ziemassvētku tematikā

Publicēja Mark Davenport, 2016. gada 28. nov.

Klāj vaļā: Izbraukums ar Kamanām (Flat Out Sleigh Ride)

Meklējiet inteliģentu, inovatīvu, viscaur interaktīvu komandu saliedēšanas aktivitāti šī gada Ziemassvētku ballei? Klāj vaļā: Izbraukums ar Kamanām ir jautrības pilna, svētkiem piemērota alternatīva, ar mērķi attīstīt jūsu komandas labākās īpašības.

Visas komandas strādā kopā, lai pārvērstu plakanu kartona konstruktora komplektu par izcili veidotām kamanām, kuras velk cilvēku iemiesoti ziemeļbrieži. Pēc tam, kad ir radīts personīgais Ziemassvētku vecītis, šis enerģiskais izaicinājums noslēdzas ar sacīkstēm, kur komandas cenšas izrauties vadībā būtiskas kostīmu maiņas laikā.

Komandu saliedēšanas aktivitātes Ziemassvētku atmosfērā

Catalyst ir daudzi citi radoši risinājumi, kas ir perfekti piemēroti Ziemassvētku ballēm un svētku tematikas pasākumiem. Te jūs varat aplūkot dažas idejas jūsu nākamajam personāla Ziemassvētku pasākumam.

Izcilības Esence

Pievienojiet mazliet elegances ar Izcilības Esenci, abiem dzimumiem paredzētu aktivitāti, kurā komandām pārbauda ožu un palīdz radīt pašiem savas uz mājām līdzi paņemamas smaržas.

Boomtime

Atdzīviniet atmosfēru pēc vakariņām arBoomtime, pārņemošu, traku ‘spēlē līdzi’ pasākumu, ar interaktīvām ekrāna grafikām, kas garantēti liks visiem priecāties un just līdzi mūzikai.

Whiskey Wisdom

Izbaudiet jautru ķircināšanos un pārbaudiet savas komandas deduktīvo domāšanu ar Whiskey Wisdom, jaunu informatīvo ledlauzi, kas izglīto par pieejamo klāstu un raisa sarunas.

Sazinieties ar Catalyst Teambuilding lai uzzinātu vairāk par šīm un citām aizraujošām Ziemassvētku aktivitātēm, lai iepriecinātu un aizrautu savu personālu svētku sezonā.

Mark Davenport

Biznesa attīstības vadītājs

Atbildīgs par jaunu, perspektīvu partneru identificēšanu un iesaistīšanu Catalyst Global tīklā.

Visi raksti

Lesakām izlasīt